8.4. Seinäjoen T5-peliin mahtavat ideavarmat + mehukkaat troikka- ja duo-näkemykset + neljä pelikohdetta kaksaribonuskohteisiin

FIN: Vermossa tuli tiliä troikalla. Ensimmäisen troikan ideahevosemme Hudson Web ei kestänyt kolmatta sijaa parempaan, mutta toisen troikan pelihevosemme kestivät perille asti:
Troikka, Zolamani – Dusktodawn Boogie – Birgit Combo (199,95) 30 yhd.

Tänään on vuorossa Seinäjoki. Kapeassa T5-kuitissa on kaksi mahtavan hienoa ideavarmaa. Kummatkaan eivät ole kohteidensa suosikkeja. Myös muissa kohteissa on makoisia tärppihevosia.
Päivän duon toisessa kohteessa on hieno pelihevonen. Sen kautta tiliä haetaan kolmella yhdistelmällä.
Toinen troikista on pelin arvoinen ja lisäksi keskitymme voimakkaasti kaksareihin. T5-kohteissa on 1000 € kaksaribonuksia ja olemmekin löytäneet näihin kohteisiin neljä maistuvaa pelin paikkaa.

1.4. Zapo (74) toi tiliä Jokimaan troikasta
30.3. Mikkelin T5-pelistä 253,07 €
13.3. Superlauantaina tiliä T5:sella ja pelikohteilla. Seiskavitosessa kuutosilla ja viitosilla 684,39 €

SWE:
Vihjaamme Ruotsin kohteisiin valikoiden. Pääpaino on urheilullisesti ja pelillisesti parhaissa raveissa, toki T75- ja jackpot-kierrokset huomioiden. Ajankohtaista lisätietoa saat nettisivuiltamme.

Tee Sinäkin voittajan valinta – klikkaa vihjeet Voittolinjalta!

Voit ostaa vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun / Live-vedot / kimppapelit / jne. viime hetken tekstari-infot, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana. Puhelinpalvelut toimivat määrätyissä Suomen raveissa.