17.9. Treenari suolasi suosikin! Raju vastapeli Forssan kuumaan T5-suosikkiin. Mielenkiintoista infoa tarjolla! Färjestadiin kaksi ****T75-riviä näkemysvarmalla + T5 + duo + arviot.

FIN: Lappeen T5-kierros meni hienosti, kun 20 € kuittimme palautti 166 €.
Laitoimme 2 rivin lapun 10 € panoksella pesään.
Kierroksen tykkivoittajia olivat:
Amour Amiko (31 %, arvio 45 %) ja Villihaave (23 %, arvio 30 %)

Tänään käynnistyy Forssan kaksipäiväiset karkelot ja illan T5-kierros onkin erittäin lupaava. Saimme erään kohteen suosikin treenarilta tosi mielenkiintoista infoa. Hän suolasi oman suosikkinsa hyvästä syystä, joten se tarkoittaa sitä, että reippaasti yliarvostettuna reippaat vastapelit ovat paikallaan.
Käytämme kahta ideahevosta T5-lappujemme kiertovarmoina.

Päivän duo on hyvä sijoituskohde, samoin toinen troikista. Mukana on vielä kaksi pelikohdetta kaksarisuosituksineen. Toinen näistä on kaksaribonuskohteessa, eli Tammavaltikan ensimmäisessä osalähdössä.

Paikan päältä Forssasta saat ammattilaisten tarkat lämmitysraportit. Kaupan päälle.
HUOM! Lauantain Forssan vihjeet huomenna klo 10.

11.9. Leijan Liito (158) Tornion jätti-idea
7.9. Teivon suoralla parilla nousua
2.9. Isoa tiliä Jokimaalta! Handsome Sam (7 %, arvio 15 %) tykki-idea. T5-pelissä kahteen rastiin, päivän duon piikki, pelikohde…
27.8. Oulun troikasta panokset takaisin 13-kertaisina
24.8. Teivon T5-pelistä panokset takaisin 10-kertaisina
21.8. Majestic Man (21 %, arviolla 30 %) Killerin jäätävä T75-näkemysvarma
19.8. Olle Roc (19 %) Jokimaan hieno näkemysvarma
18.8. Vermon duosta nousua => suuri suosikki Time Match (61 %) ohipelinä + pelikohteilla voittoa
17.8. Teivossa tilitettiin troikasta, kun tipsihevosemme Speedy Scion rutisti toiseksi
9.8. Lappeen T5-tilit 788,49 € | 1576,98 €! Panokset takaisin 54-kertaisina, kun 14 € lapulla saatiin ylös 788 €! Celeritas Savage (6 %) ja Pirttilän Olga (4 %) ideahevoset kolmeen merkkiin.
31.7. – 1.8. Kunkkarilauantain T5-pelistä 289,35 €. Fiorino (15 %) T4-pelin jäätävä näkemysvarma. Myös sunnuntaina osumia.
29.7. Oilsheik (7 %, arvio 18 %) Jokimaan tykki-idea. Isot tilit päivän duolla ja troikalla!

SWE: Viritämme Färjestadiin kaksi ****T75-systeemiä sellaisen näkemyspiikin päälle, jota hyvin harva uskaltaa jättää kupongille yksinään. Myös muissa kohteissa olemme perustellun valikoivia. Tutkitusti tuottaviin tutkimushavaintoihimme luottaen jätämme viikon väistöt kansalle ja nostamme niiden tilalle kunnon potintekijöitä.

Myös sekä T5:ssä että duossa löytyy yrittämisen arvoiset kurkihirret, joten pääsemme sijoittamaan hajautetusti kaikkiin pääpelimuotoihin.

Vihjeissä mukana myös perustelut varmoille sekä kaikki tärkeimmät todennäköisyysarviot. Järkipelurin työkalupakki siis.

Vihjaamme Ruotsin kohteisiin valikoiden. Pääpaino on urheilullisesti ja pelillisesti parhaissa raveissa, toki T75- ja jackpot-kierrokset huomioiden. Ajankohtaista lisätietoa saat nettisivuiltamme.

Tee Sinäkin voittajan valinta – klikkaa vihjeet Voittolinjalta!

Voit ostaa vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun / Live-vedot / kimppapelit / jne. viime hetken tekstari-infot, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana. Puhelinpalvelut toimivat määrätyissä Suomen raveissa.