1.1. Amour Avenger (13 %) Turun jäätävä näkemysvarma arviolla 20 %, T5-tilitys 411,10 €!

Vuosi lähti Turusta hienosti käyntiin, kun huima näkemysvarmamme Amour Avenger (13 %, arvio 20 %) kiri ylivoimaiseen voittoon. Kaikki muutkin voittajat löytyivät jo kapealta kuitiltamme, mikä laitettiin 1 € panoksella pesään. Tällä tilitettiin 411,10 €. Lapun hinta oli 24 €.

Pätkä vihjetekstistä:
…Ideahevonen on 8 Amour Avenger. JP Kavanderin ajokki on selvästi tauluaan vaarallisempi. On esittänyt hyvää virettä pääosin aika tasokkaissa tehtävissä. Viimeksi Porissa ruuna kiersi kolmannen radan kautta kuolemanpaikalle ja tsemppasi siitä vahvasti sisään Perfect Rainmakerin voittaessa. Forssan kisassa ideamme matkasi parijonon hännillä seitsemännessä ulkona. Viimeisellä takasuoralla käänteli kiriin kolmannelle. Edessä oli vetämättömiä selkiä ja kärki pääsi karkuun. Amour Avenger tuli loppuun asti juosten. Viimeiset 800 m sujuivat 12,9 ja siitä viimeiset 400 m/11,8.
Tänään tehtävä on paperilla passelimpi mitä vähään aikaan. Pienessä lähdössä ulkoradan paikkakaan ei ole suuri haitta. Luultavimmin juoksupaikka löytynee jostain kolmannen ulkoparin kohdalta ja siitä sen kova kiri kantaa korkealle. Ruuna jää rivimme rohkeaksi näkemysvarmaksi rajusti alipelattuna. Arvio 20 %…