7.7. Kaustisen T7-pelistä 618,80 € tili

Kaustisen T7-jackpot -kierrokselta harjattiin 618,80 € tili.
Systeemin pitävät piikit olivat WILLIAM BIRDLAND (48 %) ja STARZINNER (40 %):
…1 William Birdland on ensimmäinen tukipilarimme. Pitkä matka on selkeä etu ja kuntokin on kova. Härmässä lähtö oli kivenkova ja juoksukin meni pommiin, kun se alussa pakitteli kolmannen kautta ihan hännille. Teki sieltä hyvän lopetuksen, vaikka ei taustavoimien mukaan ollut edes parhaimmillaan. Nyt vastaava esitys riittää voittoon, sillä tehtävä on Härmää sopivampi. Ykkösradan paikka ei ole etu, mutta ori osaa lähteä ihan hyvin ja tuskin tulee ongelmia. Luultavammin keulapaikka on jaossa, sillä Valentin Ladaylla haluttaneen vielä tässä vaiheessa kautta ajaa pitkä matka selkäjuoksulla. Arvio 55 %…
…4 Starzinner on kahteen viime kisaan ollut jäätävän hyvä. Killerin Eliitissä kuusivuotias tuli viimeiset 800 m/10,5-vauhtia kolmatta rataa ilman vetoapua. Härmässä se avasi johtavan rinnalla ekan puolikkaan 08-vauhtia. Kierros mentiin kymppiä. Silti ruuna rutisti todella urheasti kakkoseksi. Nyt paikka on viime kertoja parempi ja Starzinner on lähellä voittoa.
Iikka Nurmonen: ”Ruunalla on kyllä kaikki hyvin. Härmässä ruuna oli hyvä ja teki kovan startin. Huomenna lähdetään eteenpäin ja katsotaan sitten mihin päästään. Päävehkeitä vielä vähän arvotaan, sillä Härmässä mentiin kokolapuilla ja ruuna oli koko matkan terävä, kun taas Killerillä oli vedettävät, mihin se myös vastasi tosi hienosti. Kengitys pysyy samana, kuin kahdessa viime kisassa.” Arvio 40 %…

Jossiteltavaakin jäi, maistuvia voittajia olisivat olleet METKUTUS (7 %, arvio 10%) tai LUMI-MASI (9 %, arvio 14 %). T7-systeemimme hinta oli 162 €.

Nelkkua saatiin 0,40 eurolla, eli lunastus 198,40 €. Myös tässä päästiin jossittelemaan. Toisen kohteen MORISONILLA (7 %) olisi nelkkua saatu 2 € panoksella. Systeemit maksoivat 40 €.

Päivän duo vedettiin suorana:
William Birdland – Starzinner (4,77) 100 % pelistä.