7.2. VARJOMANNI (20 %) Vermon jäätävä T65-näkemysvarma

VARJOMANNI (20 %) oli Vermon jäätävä ja pitävä T65-näkemysvarmamme:
…8 Varjomanni on lähdön ituhevonen. Toki mailin matkalla takamatka on miinusta, eikä ruuna muutenkaan ole voitoilla vähään aikaan juhlinut. Toisaalta ideamme ei näin kovassa tikissä ole ollutkaan moneen vuoteen ja nyt kyllä voitto roikkuu ilmassa. Tämän illan tehtävässä sellaista voi vähän odottaa, sillä lähdön taso on huomattavan helpompi mitä se on viime aikoina kohdannut.
Viime lauantaina Turussa Varjomannin edelle jäivät vain Costello ja Tee Wee Paroni. Tätä kaksikkoa ei ole moni muukaan hevonen kukistanut vähään aikaan. Jokimaan kisassakin edelle jäi vain Tee Wee Paroni. Varjomanni oli oikein hyvä kakkonen ja näytti jo lämmittelyssä mainiolta. Tampereen kisassakaan Olli Koivusen ajokki ei hävinnyt huonoille. Edelle jäivät vain Costello ja Diktaattori.
Tänään Costellon, Diktaattorin ja Tee Wee Paronin veroisia menijöitä ei ole viivalla.
Varjomanni lähtee voltista vauhdilla matkaan ja pääsee nopeasti paaluhevosten tuntumaan. Parhaassa tapauksessa nopealla 1 Atolla ajettaisiin keulasta, eikä näin ollen Varjomannin pahimmista uhkaajista 5 Aatsi tai 2 Sarsis pääsisi piikkiin. Tämän kaksikon saumat heikkenisivät samalla selvästi. Ainakin Sarsiksen peliosuus tuntuu reippaasti yliarvostetulta. Viime voitto tuli täydellisen reissun päätteeksi ja nyt sarjamäärityskin on sitä vastaan. Mieluummin ottaisi Aatsin lapulle, jos haluaisi vetää varman päälle. Meidän mallikuitissa suositaan Varjomannia ja pidämme sen rivimme näkemysvarmana arviolla 27 %…
LINDY POPPINS (80 %) oli kierroksen pankki ja FAST TIME (25 %) oli systeemimme läpivarma. Kaikki muutkin voittajat olivat ykköshevosiamme.