6.6. BWT CAESAR (83) Vermon mahti-idea

BWT CAESAR (83) oli Vermon idea:
…Ideahevonen on 1 Bwt Caesar. Ori on nyt kovasti tuloillaan. Viimeksi näytti lämmittelyssä loistavalta ++, mutta itse kisassa ei tullut menestystä hankalalta paikalta. Alussa nelivuotiaalla pakitettiin ihan hännille kauas kärjestä. Käänteli viimeisellä takasuoralla kiriin ja lepatti vahvasti perille asti. Viimeiset 800 m Bwt Caesar paineli 10,6-kyytiä. Tänään Tuomas Korvenojan ajokki saa paremman juoksun lähempänä kärkeä ja on sellaisella mahdollinen pärjääjä.
Tuomas Korvenoja: ”Ori teki hyvän viimeisen kierroksen viimeksi vaikka sijoitus jäi vaatimattomaksi. Orilla on nyt hyvä kehitys päällä. Alussa en varmaankaan saa keuloja pidettyä, mutta ori saa lähteä sen mitä lähtee auton takaa. Uskon kyllä että hevonen on mahdollinen pärjääjä. Etukengät on pois mikä antaa hevoseen vähän enemmän vauhtia.”…
BWT CAESAR (83) – Snowdon (10,66) 40 % pelistä.

T-peleistä ei ihmeempää nousua saatu. Nelkussa oli lähellä mukava tili. Päätöskohteen Elbert Schermerin voittaessa olisi lunastettu 687,20 € tai Backspinillä 164,10 €. Nyt Lassic Pointilla tulos oli 41,50 €.