6.3. Vermosta kymppitonnin T6-tili (9949,70 euroa, ideavarmana One Point (26 %)

Vermon T6-jackpot -kierrokselta napsahti muhkea tili 9949,70 €!

Kierroksen edullinen ja maistuva varmavalintamme oli ONE POINT (26 %) arviolla 35 %:
Viidennessä kohteessa olemme kansan kanssa eri mieltä suosikista. Kansan suosikki 6 Personal Trainer (35 %) on ohipelin paikka. Ruunalla on kohtuullisen hyvä perusluokka ja mahdollisesti se menee eteenpäin starttien myötä. Todellinen suoritustaso on jäänyt vielä näkemättä, sillä Kouvolan ja Lahden lähdöt olivat tämän iltaista helpompia. Tässä sakissa Juha Utalan ajokin pitää pystyä petraamaan ja jos juoksu ei menekään sen osalta käsikirjoituksen mukaan, jää voitto helposti saamatta.
Meidän suosikki on 3 One Point. Alustavasti se on vain niukka suosikki, mutta peliosuus on menossa alaspäin ja todennäköisesti sitä pääsee pelaamaan hyvänä suosikkipelihevosena. Ruuna teki tammikuussa rautaisia juoksuja ja voitti töitäkin tekemällä ihan laadukkaita lähtöjä. Vermon tammikuun lopun kisassa One Point jäi kolmanneksi, mutta teki silti neljännestä ulkoa vahvan 800 m kirin kolmannella kaistalla. Edelle jäivät vain keulassa juossut Tanpopo ja tämän rinnalla taivaltanut Edward Sisu. Viimeksi Mikkelissä rima oli aiempaakin korkeammalla, kun kyseessä oli kivikova T75-koitos. One Point taivalsi toista ilman vetoapua. Ei silti ollut huono, vaikka tasaisessa maaliintulossa sijoitus jäikin heikoksi. Toki parhaimmillaan heppa ei ollut, mutta siihen oli selvä syy. Ennen Mikkeliä ruuna oli rokotettu ja treenit jääneet vähiin. Veijo Pulkka: ”Mikkeliin tultiin vähän kysymysmerkkien kanssa, koska tauolla huollettiin ja rokotettiin hevonen. Treenit jäi niiden takia vähän vajaiksi ja startissa se ei ollutkaan sitten niin yhteistyöhaluinen, vaan painoi ihan liikaa. Startti teki ruunalle kyllä hyvää ja nyt on kotona oikein pirteä ja paremmalla tuulella. Paikka on nyt hyvä ja kyllä itse odotan ruunaa totoon. Etupäätä on päästy nyt keventämään ja senkin pitäisi vähän auttaa.”
Nyt startti alla kuusivuotiaalta voi siis odottaa parempaa suoritusta. Lähtöpaikka on hyvä ja lähdön taso viime kisoja helpompi. Tämän sakin Esa Holopaisen ajokki voi voittaa vaikka johtavan rinnalta ja One Point maistuu varmaksi asti.


Kierroksen muista voittajista INDIA WEB (13 %) oli lapulla neljään merkkiin, VILLIHEILI (6 %) oli kuudessa rastissa, MAS CORY (14 %) oli viiteen merkkiin. Neljännen kohteen voittaja WILHELM NASH (31 %) oli kahteen rastiin ja pelasimme ohi SHADOW OF BRISBANESTA. Päätöskohdetta oli mukava seurata, kun lapulla oli kuusi merkkiä ja STONECAPES PICASSO (7 %) oli yksi näistä.
Jackpot-kierrokselle suosittelimme vain T6-peliä ja näin 144 € kuittimme palautti 9949,70 €!
Jos vedit T64-peliä oli lunastus 6014,90 €.

Illan muut osumat:
WILHELM NASH (32)
ONE POINT (36) – Paddocks Star (12,18) 30 % pelistä.
Duo, One Point – Stonecapes Picasso (84,29) 5 % pelistä.