27.3. Solvallan T64 hulppealla ideavarmalla + kaksaribonukset hyödynnetään vahvasti, näihin tarjolla neljä pelikohdetta

Voittolinjan tutkimustulokset tuottavat hevosvedonlyönnissä rajoista välittämättä. Suomen ravitauon aikana vihjaamme isovaihtoisiin Ruotsin kohteisiin. Avaus oli jäätävän hyvä, maanantaina Halmstadissa oltiin taas lähellä ja keskiviikon Xpress-raveissa neljä pelikohdettamme olivat sijoilla 1,2,4 ja 4. Ole mukana seuraavassa suurvoitossa.

Tänään vuorossa on Solvalla. 1000 € kaksaribonuksia on tarjolla L4-L9. Nämä kaksaribonukset hyödynnetään vahvasti. Tarjolla on näihin neljä pelikohdetta, eivätkä ole mitään kansan kuumia pelihevosia. Voit myös ostaa pelkän kaksaribonuspelikohdepaketin.

T64-kierros vilisee maksavista ideahevosista. Yhden tällaisen varaan rakennetaan illan systeemit. Arvio varmamme voitolle on 25 %, kun sen peliosuus lepää alle 20 pinnan. Muissa kohteissa suosikit varmistetaan enemmän tai vähemmän tukevasti. Mukana useita maukkaan maksavia tärppihevosia.

Päivän duo rakennetaan toisen kohteen hulppean tipsihevosen varaan.
T4-pelissä voi sitten paikata tilannetta, jos T64 on lähtenyt huonosti käyntiin.

Tee Sinäkin voittajan valinta – soita tai klikkaa vihjeet Voittolinjalta!
Soita Solvallan koko vihjepaketti numerosta 07001 7092.

Voit ostaa kaikki vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun / Live-vedot / kimppapelit / jne. viime hetken tekstari-infot, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana.