26.3. Gävlen T64-viritykset rajulla näkemysvarmalla + bonustroikissa herkullista vedettävää

Voittolinjan tutkimustulokset tuottavat hevosvedonlyönnissä rajoista välittämättä. Suomen ravitauon aikana vihjaamme isovaihtoisiin Ruotsin kohteisiin. Avaus oli jäätävän hyvä, maanantaina Halmstadissa oltiin taas lähellä ja eilen Xpress-raveissa neljä pelikohdettamme olivat sijoilla 1,2,4 ja 4. Ole mukana seuraavassa suurvoitossa.

Tänään on vuorossa Gävle. Kaksareita ja troikkia pääsemme painamaan Veikkauksen pooliin. Troikkalähdöissä on vielä muhkeat 5000 € bonukset.
T64-kuitit tehdään huimalla näkemysvarmalla. Arviomme sen voitolle on 20 % ja n. 10 pinnaa pelattuna etua on taas puolellamme hurjasti.
L7 ja L9 troikissa on 5000 € bonusta. Molemmissa troikissa onkin nyt jäätävän hyvää pelattavaa. HUOM, voit myös ostaa pelkät troikkavihjeet perusteluiden ja arvioiden kera.
Mukana koko vihjepaketissa on vielä päivän pelikohde kaksarisuosituksineen, sekä kaikkien T64-lähtöjen todennäköisyysarviot.

Tee Sinäkin voittajan valinta – soita tai klikkaa vihjeet Voittolinjalta!
Soita Gävlen koko vihjepaketti numerosta 07001 7092.

Voit ostaa kaikki vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun / Live-vedot / kimppapelit / jne. viime hetken tekstari-infot, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana.