15.4. Makeat Magic Monday -karkelot tiedossa. Tänään lämmitysraportteja sekä Teivosta että Oulusta + illalla ILMAISEKSI ideoita liveen

Makeat Magic Monday -iltamat ovat tiedossa. Tänään ei ole lumisateitakaan luvattu, joten päästään kisaamaan hienokuntoisilla radoilla.
Rakennamme T65-systeemit kahden maistuvan läpivarman päälle. Tarjolla on vielä useita herkullisia ideoita ja pommeja, joita viljellään jo pienemmällä lapulla. Systeemit ovat kooltaan 25 ja 60 €.
Pisteenä iin päälle, saamme lämmityksiä molemmilta areenoilta, eli Oulusta ja Teivosta.

Troikkia on normaalin maanantain tapaan kolme kappaletta ja kaikissa näissä on yritettävää. Näiden lisäksi tarjoamme illan raveihin tuottoisan suoran parin.

HUOM!
Vihjeiden ostajille tarjoamme pelikohteita ja tipsejä live-vedonlyöntiin lähtöjen välillä. Ne lähetetään tekstiviestillä

Tee Sinäkin voittajan valinta – soita tai klikkaa vihjeet Voittolinjalta!

Soita Magic Mondayn koko vihjepaketti numerosta 07001 7092
Paikan päältä saat ammattilaisten tarkat lämmitysraportit. Kaupan päälle. Lämmityksiä tänään sekä Teivosta, että Oulusta.

Prosenttiarvioita:
1/8 Kuuraparta 2 %
2/7 Make It Quick 16 %
4/5 Bismarck Comery 77 %
5/5 Victory Bonsai 22 %
6/2 Annin Vappu 4 %

Voit ostaa kaikki vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun ja/tai kimppapelit, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana.