12.9. HEAVY BEAT (27 %) Vermon jäätävä ideavarma => 340,40 € T6-tili vain 21 € lapulla => tiliä vielä nelkulla, duolla ja troikalla

Vermosta 340,40 € T6-lunastus! HEAVY BEAT (27 %) oli pitävä ideavarma!
…Kierroksen varmamme on kohteen kakkossuosikki 4 Heavy Beat. On noussut kovaan kuntoon ja nyt olisi pitkästä aikaa voiton paikka. Vastus on sopivaa tasoa, lähtöpaikka puoltaa ja rattailla oleva Arna Ruohomäki on taidoiltaan lähdön eliittiä.
Toissakerralla Teivossa nelivuotias päätyi toiselle ilman vetoapua viim km alussa. Tuli siitä sisukkaasti sisään, vaikka keulaan päässyt vastustaja jäikin edelle. Viime kisassaan Heavy Beat nousi sisältä ulos vajaa km ennen maalia ja käänteli takasuoralla kiriin. Tuli viimeiset 700 m/12,8 ja oli hyvä kakkonen. Taas edelle jäi vain keulahevonen.
Näemme Heavy Beatin lähes tasavertaiseksi suosikiksi 7 Groves Hectorin kanssa. Tätä selvästi vähemmän vedettynä Heavy Beat kiinnostaa kuitenkin pelimielessä enemmän ja maistuu ideavarmaksi asti arviolla 34 %…
Salla Koskio: ”Ruunan kanssa on tehty nyt viime startin jälkeen paljon lihashuoltoa ja pari kevyttä lenkkiä. Mitään negatiivista ei ole ollut. Startti on sille kuitenkin vähän lähellä ja viimeksi kun näin tiuhaan ajettiin, niin silloin ruuna ei suorittanut hyvin. Tosin silloin juoksupaikkakin oli johtavan rinnalla, joten se oli todennäköisesti suurempi syy huonompaan suoritukseen. Ja nyt ollaan löydetty myös paremmat varusteet. Ruuna ei ole ihan ”leijona” ollut lopussa, mutta tekee kyllä tasaisen hyviä suorituksia. Varustukseen ei tule muutoksia.”

Kaikki voittajat olivat helppoja meille ja asiakkaillemme. Oikea rivi löytyi jo 21,60 € hintaiselta kuitilta ja tällä sai ylös T6-pelistä 340,40 €!

Muutenkin pärjättiin hyvin. Oikea T4-rivi löytyi jo 2,40 € lapulta ja panokset saatiin takaisin 18-kertaisena. Jos teki vaikka 24 € satsauksen sai nelkusta takaisin 442 €.

Päivän duon piikki oli toisen kohteen alipelattu suosikkimme LE GROS BILL (28):
Duo, Pyöriän Vilistys – Le Gros Bill (13,70) 30 % pelistä.

Troikastakin tuli nousua:
Troikka, Quite A Boy – Cragganmore – Hazelhen Hermes (194,51) 26 yhd.