12.11. Magic Mondayn jackpot-kierrokselle maistuva varma, kierroksen kuumimmat kaipaavat kavereita + illalla ideoita live-vedonlyöntiin

Mahtava Magic Monday -ilta taas odotettavissa. Kutkuttuvat kohteet ja T65-pelissä reilut 68 000 € jackpot. Muistissa on vielä Kouvolan jackpot-kierros, jolloin harjattiin vähän yli 1100 €.
Meidän tämän illan T6-kuitit tehdään maistuvalla ja edullisella varmalla. Kierroksen kuumimmat suosikit Koveri ja Right Broline saavat jokusen varmistusrastin jo kapeammalle kuitille.

Hyvää vedettävää on muissakin pelimuodoissa. Viikko sitten KEEP CALM oli Magic Mondayn duo-piikki.  Tämän illan duon yrityshevosemme on vieläkin maksavampi tapaus.
Troikkia on tänään kolme kappaletta. Me keskitämme panokset näistä kahteen.
Päivän suoria pareja löytyy kaksi kipaletta.

HUOM!
Vihjeiden ostajille tarjoamme pelikohteita ja tipsejä live-vedonlyöntiin lähtöjen välillä. Ne lähetetään tekstiviestillä.

Tee Sinäkin voittajan valinta – soita tai klikkaa vihjeet Voittolinjalta!

Soita Magic Mondayn koko vihjepaketti numerosta 07001 7092

Prosenttiarvioita:
1/9 Aaprahami 3 %
2/7 Special Comet 24 %
4/1 Hymynkare 10 %
5/6 Wicasa Sioux 15 %

Voit ostaa kaikki vihjeemme puhelinpalvelujen lisäksi myös nettipalvelustamme tai Ravimaailman kautta. Huomaa, että rahanarvoiset lisäedut, lämmityspalvelun ja/tai kimppapelit, saat vain puhelin- tai oman nettipalvelumme asiakkaana.